fbpx

Dadelkugler med appelsin


De lækreste dadelkugler. Søde, bløde og smagsfulde med en kant af appelsin. Opskriften står min veninde Susanne Kjærgaard bag. Hun er iøvrigt den ene af kvinderne bag Grøntsagsnørderne. Tjek deres spændende opskrifter ud: Grønsagsnørderne

 


Dadelkugler med appelsin

Ingredienser

Ingredienser


75 g mandler
200 g dadler uden sten
1 spsk cacaopulver
1 tsk kokosolie
 

2 tsk appelsinsaft
Skræl fra en økoappelsin
100 g mørk chokolade 70%
Mandler til pynt

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Hæld mandler, dadler (vær sikker på at alle sten er fjernet), kakaopulver, kokosolie, appelsinsaft og appelsinskræl i en food processor.
Kør dadelmassen i food processoren indtil massen klumper sig sammen. Det skal være en hel blød og ensartet dadelmasse.

Rul 24 kugler og sæt dem i fryseren i ca. 30 minutter.

Skær chokoladen i mindre stykker og læg den i en kande af glas eller rustfri stål. Smelt chokoladen over vandbad ved svag varme.

Stik et træspyd i dadelkuglerne og dyp dem i den smeltede chokolade. Lad det overskydende chokolade dryppe af inden dadelkuglerne sættes på et stykke madpapir.

Pynt med hakkede mandler inden chokoladen stivner.
Opbevares i en beholder med låg i køleskabet.

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


Du kan også pynte dadelkuglerne med kokosflager inden chokoladen stivner.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>