fbpx

Hokkaido kompot


Hokkaidoen er en efterårets smukke og smagsfulde grøntsager. Her er den kogt sammen med æbler og appelsin til en skøn kompot. Lige til at spise på en portion skyr eller yoghurt. 

 


Ingredienser

Ingredienser


1 mellem stor hokkaido (ca. 1 kg uden kerner)
2 æbler
Skal og saft af 2 øko appelsiner
Skal og saft af 2 øko citroner

2-3 tsk hakket frisk ingefær
1 tsk vaniljepulver
½ dl Sukrin gold

Rene glas med låg

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Halver hokkaidoen, fjern kerner og skær hokkaidoen i grove tern. Den skal ikke skrælles.

Skræl æbler og skær i tern. Bland det hele i en gryde med de resterende ingredienser.

Kog i ca 45 minutter ved svag varme, til det hele er mørt. 

Blend med en stavblender og tilsæt evt vand til den har den ønskede konsistens.
Opbevares på rene glas med låg i køleskab.

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


Du kan erstatte æblerne med  pærer.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>