Hummus
Jeg elsker hummus, men det har jeg ikke altid gjort.
Nu har jeg fundet ud af hvor nemt det er at lave og variere i
smag og konsistens.
Denne hummus er tilsat æbleeddike, det giver den en fantastisk smag og kant, som jeg ellers ofte mangler i en hummus.

Ingredienser
Ingredienser
1 dåse kogte kikærter (240 g)
0,5 dl god olivenolie
2 spsk æbleeddike
1 spsk tahin (kan udelades)
1 tsk spidskommen
1 tsk flagesalt og friskkværnet peber.
ca. 0,5 dl iskoldt vand
Hvad gør jeg?
Hvad gør jeg?
Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. (Du kan også bruge kikærter, som du selv har kogt).
Hæld alle ingredienserne i en minihakker eller blender.
Blend til hummusen har en glat og cremet konsistens. Smag evt til med ekstra salt og peber.
Du kan tilføje mere vand, hvis du gerne vil have at konsistensen er mere flydende.
Hæld din hummus på en rent glas med låg og opbevar den i køleskabet.
Jeg spiser hummus til min salat, i en tortilla eller sandwich. Hummus indeholder gode proteiner og giver derfor en god mæthed.
TIPS og TRICKS
Tips og tricks
Du kan også tilføje friske krydderurter til din hummus.
SE MERE PÅ INSTAGRAM
Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø
nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03