fbpxHVAD SIGER MINE KUNDER?

Nanna har givet mig et helt helt andet forhold til mad. Et sundt forhold til mad og hvad jeg putter i munden. Hun er fantastisk god til at forklare alt omkring maden og til at motivere. De bedste penge jeg har brugt på mig selv"
Camilla, 37 år

Jeg havde aldrig i mit liv turde håbe på, at jeg kunne tabe over 10kg...aldrig! Tak for din smittende livsglæde, din rummelighed, din viden og erfaring, din måde at se det hele menneske på, din tilgang til vægttab, din motivering og din undervisning.
Tak for et fantastisk forløb. 

Claire, 30 år

"Jeg har tabt mig 10 kg og er blevet meget motiveret. Nanna er dygtig, sjov og ikke så hellig."
Mette, 45 år

"Jeg spiser sundere, sover bedre og har mere energi og så har jeg tabt 12 kg. Jeg har også lært meget om mig selv. Nanna er nærværende og god til at tage udgangspunkt i det enkelte menneske. Ingen vægttabsrejser er ens og det omfavner og anerkender Nanna."
Tanni, 38 år

"Nanna er den sødeste konsulent. Hun hjælper og støtter igennem et vægttab, altid kun positiv vejledning.
Jeg havde ikke kunne tabe mig uden hendes hjælp og opbakning. Det er super hyggeligt at gå på hendes hold."

Tove, 54 år

"Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har tabt 30 kg på 6 mdr. blot ved at ændre mine kostvaner. Jeg har tidligere været meget styret af mit "indre sukkermonster". Jeg drak stort set ikke andet end cola. Det har været en kæmpe motivation for mig at vide, at jeg skulle mødes med de andre."
Britt, 44 år

"Jeg har nået mit mål - tabt 6,6 kg og tabt 12 cm om maven og 8 cm om brystet. Jeg har fået et meget bedre selvværd. Nanna har et dejligt smittende humør."
Susanne, 57 år

"Må bare sige, at det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år, det er at tilmelde mig et forløb hos Nanna."
Lene

"Min type 2 diabetes er væk, så jeg fortsætter den gode livsstil."
Susanne, 54 år

"Jeg har fået mere energi og føler mig sundere og lettere. Det er blevet lettere at sammensætte mine måltider. Jeg sover bedre om natten og  har fået gode råd om forstoppelse, hudproblemer og nattesøvn. Nanna er dygtig og brænder for at hjælpe."
Anja, 37 år

"Mine tanker omkring mad og vægttab er blevet mere afslappet. Jeg er gladere og mere fokuseret/bevidst om, hvad jeg vil bruge mit liv på. Vægttab 15 kg. Nanna er sød, smilende, rolig, anerkendende og deler også ud af sig selv."
Anette, 45 år

"Nanna har gjort det lovligt at leve og husker på at selv små ting er sejre. Hun minder os om at tænke godt om os selv uanset vægten. Hun er realist, det har jeg nok ikke været tidligere. Jeg har “kun” tabt 5 kg, men jeg er 57 cm mindre og er blevet 10 år yngre."
Trine

>