Juleknas med gojibær
Kender du gojibær? De smager som en kombination af rosin og tranebær - sødt med lidt kant. De er rigtig fine i samspil med mørk chokolade, hasselnødder og appelsin.

Ingredienser
Ingredienser
100 g hasselnødder
30 g gojibær
150 g mørk chokolade, 70%
Skræl fra en økoappelsin
Hvad gør jeg?
Hvad gør jeg?
Brun hasselnødderne på en tør pande til skallen begynder at løsne sig, de må ikke blive brændte. Læg hasselnødderne på et viskestykke og gnid skallerne af.
Bland de hele hasselnødder, gojibær og revet appelsinskal i en skål, gem lidt hasselnødder og gojibær til at pynte med. Smelt chokoladen over vandbad ved lav temperatur og bland den med de andre ingredienser i skålen.
Beklæd et lille fad (13x13 cm) med madpapir og fordel chokolademassen i fadet. Glat overfladen med en ske og tryk de ekstra hasselnødder ned i massen og drys med lidt gojibær. Sæt fadet i fryseren i 2 timer.
Tag ”chokoladepladen” ud af fryseren og skær passende stykker efterhånden som chokoladen skal nydes.
Den bør opbevares i køleskab. Hvis du ikke tåler hasselnødder, så kan de erstattes med smuttede mandler.
TIPS og TRICKS
Tips og tricks
Hvis du ikke tåler hasselnødder, så kan de erstattes med smuttede mandler.
SE MERE PÅ INSTAGRAM
Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø
nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03