fbpx

Karrygryde med kikærter og squash


Varme og fyldige krydderier og sødme fra tomater og kokosolie kendetegner denne ret. Massere af grøntsager og mæthed fra skønne bælgfrugter.



Antal personer: 4

 


Varmende krydderier og fyld smag

Ingredienser

Ingredienser


4 fed hvidløg
2 mellemstore løg
3 gulerødder
2 pastinak
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
150 g røde linser
3 dl grøntsagsbouillon

3 tsk karry
2 tsk spidskommen
1 tsk koriander
1 tsk kardemomme
1 dåse kikærter
1 rød peberfrugt
1 squash
 Olivenolie til stegning

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Pil hvidløg og løg og hak det fint.
Steg løgene i gryden i olivenolie sammen med alle krydderierne.
Skræl gulerod og pastinak og skær i små tern og steg med i gryden.

Tilsæt kokosmælk, hakkede tomater, røde linser og grøntsagsbouillon.
Kog i ca. 20 minutter til linserne er møre.

Skær squash i tern (skrab kernerne ud først) og peberfrugt i strimler.

Tilsæt kikærter, squash og peberfrugt i gryden og lad det koge med i 10 min.
Tilsæt evt lidt mere vand.

Smag til med salt og peber.
Spis gerne sammen med en skive brød.

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


Du kan nemt anvende andre bønner og du kan også bruge bønner du selv har kogt. 

SE MERE PÅ INSTAGRAM

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>