Karrygryde med kikærter og squash
Varme og fyldige krydderier og sødme fra tomater og kokosolie kendetegner denne ret. Massere af grøntsager og mæthed fra skønne bælgfrugter.
Antal personer: 4
Ingredienser
Ingredienser
4 fed hvidløg
2 mellemstore løg
3 gulerødder
2 pastinak
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
150 g røde linser
3 dl grøntsagsbouillon
3 tsk karry
2 tsk spidskommen
1 tsk koriander
1 tsk kardemomme
1 dåse kikærter
1 rød peberfrugt
1 squash
Olivenolie til stegning
Hvad gør jeg?
Hvad gør jeg?
Pil hvidløg og løg og hak det fint.
Steg løgene i gryden i olivenolie sammen med alle krydderierne.
Skræl gulerod og pastinak og skær i små tern og steg med i gryden.
Tilsæt kokosmælk, hakkede tomater, røde linser og grøntsagsbouillon.
Kog i ca. 30 minutter til linserne er møre.
Skær squash i tern (skrab kernerne ud først) og peberfrugt i strimler.
Tilsæt kikærter, squash og peberfrugt i gryden og lad det koge med i 10 min.
Tilsæt evt lidt mere vand.
Smag til med salt og peber.
Spis gerne sammen med en skive brød.
TIPS og TRICKS
Tips og tricks
Du kan nemt anvende andre bønner og du kan også bruge bønner du selv har kogt.
SE MERE PÅ INSTAGRAM
Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø
nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03