fbpx

KLUB SENSE

Hvad siger mine kunder?

"Det er super vigtigt for mig, at jeg fortsat kan komme ned til Nanna og blive vejet og få en personlig snak. Det er med til at faste mine nye vaner .
Jeg spiser sundere, sover bedre og har meget mere energi. Jeg er blevet meget mere glad for mig selv. Jeg forstår nu, hvorfor det tidligere hat været en kamp for mig at tabe mig og holde vægten."
Susanne, 43 år

"Jeg havde aldrig i mit liv turde håbe på, at jeg kunne tabe mig og samtidig holde mig mæt og tillade mig selv dessert og et glas vin.

Det har været trygt at vide, at jeg skulle ned til Nanna og "står til regnskab" selv om det lyder lidt tosset."
Lotte, 53 år

Jeg har været virkelig glad for at jeg har tilmeldt mig et forløb hos Nanna. Jeg var meget i tvivl om det var noget for mig.

Det er super vigtigt for mig at jeg fortsat får hjælp til at fasteholde den sidste del af mit vægttab. Denne gang skal jeg helt i mål og efterfølgende fastholde det."
Helle, 45 år

Et vægttab kræver fokus og opmærksomhed i lang tid. Det har du sikkert allerede erfaret. I perioder går det rigtig godt, motivationen er høj og kiloene forsvinder stille og roligt. 

Men lige pludselig sker der et eller andet - man ryger fuldstændig af sporet og lander i de gamle spiservaner igen.

Nogen gange ved man godt, hvad der er årsagen og andre gange sker det bare lige pludselig - ud af det blå. 
Det er derfor vigtigt, at du får den støtte og hjælp, som du har brug for. 

I klub SENSE får du personlig støtte og vejledning til at indarbejde og fastholde dine gode spisevaner. Du får en hånd og et kærligt skub, når du har brug for det.
Du får vejning og undervisning i forskellige relevante emner i forbindelse med dit vægttab.

"Du får en at stå til ansvar over for", som mange af mine kunder siger.

Du kender allerede SENSE-pricippperne - fra et vægttabsforløb hos mig eller hos en anden Sensevejleder. Du har bogen "Sense - kom godt i gang"

BONUS

Når du er medlem af klub SENSE, så får du rabat, når du deltager i mine foredrag, andre vægttabsforløb, kurser, salatkurser mm. Du får desuden løbende adgang til nye spændende opskrifter. Du bliver inviteret ind i en lukket facebook gruppe, hvor jeg løbendedeler ny viden, inspiration og opskrifter.

BOOKing og praktisk info

Fleksibilitet
Du vælger selv, om du vil deltage i Sorø om onsdagen eller i Slagelse om torsdagen. Det kan fx være en fordel i en travl hverdag og med skiftende arbejdstider.

klub SENSE 

Vejning og undervisning: ulige uger
Vejning: kl. 16.30 - 17.00

Undervisning: 17.00-17.45

Onsdag: Nørrevej 3, Sorø

Torsdag: Priorgade 1B, Slagelse
Pris: 249 kr. om måneden

Du kan afmelde dit medlemsskab i klub SENSE efter 3 måneder. Dette er for at sikre, at du kommer godt ind i en rutine med at fastholde dine nye spisevaner, så du opnår dine ønskede resultater.
             

>