fbpx

Knækbrød


Elsker du også et godt stykke knækbrød? Sprøde, fulde af smag og super nemme at bage. Og de passer til alt - morgen, middag og aften.

Antal: 20 stk

Opskriften på pesto -  se her

Ingredienser

Ingredienser


1 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl græskarkerner
1 dl hørfrø
1½ dl grahamsmel

2 dl hvedemel
1 dl koldpresset jomfruolivenolie
2 dl vand
1 tsk havsalt

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Bland alle ingredienser sammen i en skål med en ske.
Hæld massen ud på et stykke bagepapir på bordet. Placer et stykke bagepapir oven på massen.
Fordel nu massen med hænderne, så den dækker hele papiret, svarende til din bageplades størrelse. Den skal have samme tykkelse over det hele. 

Fjern det øverste bagepapir og skær knækbrød i ønsket størrelse med en pizzaskærer eller kniv. Træk bagepapiret over på en bageplade.

Bag knækbrøddene ved 180 grader varmeluft i ca. 30 minutter. Knækbrød skal være let gyldne og sprøde.
Opbevar dem i en kagedåse med låg, når de er afkølet.
Jeg spiser mine knækbrød til morgenmad med lidt ost eller til frokost sammen med en salat.

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


De er også skønne som en forret med lidt pesto og laks.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>