Knækbrød
Elsker du også et godt stykke knækbrød? Sprøde, fulde af smag og super nemme at bage. Og de passer til alt - morgen, middag og aften.
Antal: 20 stk
Opskriften på pesto - se her
Ingredienser
Ingredienser
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl græskarkerner
1 dl hørfrø
1½ dl grahamsmel
2 dl hvedemel
1 dl koldpresset jomfruolivenolie
2 dl vand
1 tsk havsalt
Hvad gør jeg?
Hvad gør jeg?
Bland alle ingredienser sammen i en skål med en ske.
Hæld massen ud på et stykke bagepapir på bordet. Placer et stykke bagepapir oven på massen.
Fordel nu massen med hænderne, så den dækker hele papiret, svarende til din bageplades størrelse. Den skal have samme tykkelse over det hele.
Fjern det øverste bagepapir og skær knækbrød i ønsket størrelse med en pizzaskærer eller kniv. Træk bagepapiret over på en bageplade.
Bag knækbrøddene ved 180 grader varmeluft i ca. 30 minutter. Knækbrød skal være let gyldne og sprøde.
Opbevar dem i en kagedåse med låg, når de er afkølet.
Jeg spiser mine knækbrød til morgenmad med lidt ost eller til frokost sammen med en salat.
TIPS og TRICKS
Tips og tricks
De er også skønne som en forret med lidt pesto og laks.
SE MERE PÅ INSTAGRAM
Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø
nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03