Koldskål
Vi elsker koldskål til aftensmad om sommeren. Men jeg synes der er meget sukker i dem man køber og de mætter ikke særlig lang tid.
Jeg har lavet en opskrift med skøn smag, massere af mæthed og så er den virkelig hurtig at lave.
Ingredienser
Ingredienser
2 æg
1 kg neutral skyr
1 liter kærnemælk
3 spsk sukker
1 tsk vaniljepulver
Hvad gør jeg?
Hvad gør jeg?
Pisk æggene med sukker og vaniljepulver til de er luftige.
Tilsæt skyr og kærnemælk og pisk igen.
Jeg spiser mysli på min koldskål og lidt friske bær på toppen eller rabarberkompot.
Kammerjunker svarer lidt til småkager - og jeg synes ikke småkager skal være en del af min aftensmad.
Opskrift på Mysli
Opskrift på Rabarberkompot
TIPS og TRICKS
Tips og tricks
Lyn-hurtig udgaven af koldskålen, så springer du æggene over.
SE MERE PÅ INSTAGRAM
Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø
nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03