fbpx

Koldskål


Vi elsker koldskål til aftensmad om sommeren. Men jeg synes der er meget sukker i dem man køber og de mætter ikke særlig lang tid. 

 Jeg har lavet en opskrift med  skøn smag, massere af mæthed og så er den virkelig hurtig at lave.


Ingredienser

Ingredienser


2 æg
1 kg neutral skyr
1 liter kærnemælk

3 spsk sukker
1 tsk vaniljepulver

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Pisk æggene med sukker og vaniljepulver til de er luftige.
Tilsæt skyr og kærnemælk og pisk igen.

Jeg spiser mysli på min koldskål og lidt friske bær på toppen eller rabarberkompot.

Kammerjunker svarer lidt til småkager - og jeg synes ikke småkager skal være en del af min aftensmad.

Opskrift på Mysli
Opskrift på Rabarberkompot

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


Lyn-hurtig udgaven af koldskålen, så springer du æggene over.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>