Mysli
Sprød og lækker mysli lige til at bruge på din skyr, A38, yoghurt, smoothie eller koldskål. Jeg bruger den også til en lækker gammeldags æblekage med flødeskum.
Jeg laver altid en stor portion og hælder den på glas.
Opbevaring: et par uger i et glas med låg i et mørkt skab.

Ingredienser
Ingredienser
2 dl mandler
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
1 dl hel boghvede
½ dl sesamfrø
½ dl hørfrø
1 dl rosiner
5 dl grov valset havregryn
1 spsk. kokosolie
1 spsk. honning
Hvad gør jeg?
Hvad gør jeg?
Alle de tørre ingredienser undtagen rosinerne blandes i en skål.
Kokosolie og honning opløses i kogende vand og blandes med de tørre ingredienser og det hele fordeles på en bageplade med bagepapir
Myslien ristes i ovn ved 175 grader i ca. 30 min.
Rosinerne tilsættes de sidste 10 minutter. Der skal løbende røres i myslien.
Myslien hældes på glas, når den er helt kold.
TIPS og TRICKS
Tips og tricks
Du kan også hakket lidt mørk chokolade og fordele den over myslien, når du tager den ud af ovnen.
SE MERE PÅ INSTAGRAM
Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø
nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03