Persille pesto
Elsker pesto - og når haven bugner af frisk og saftig persille, så er det både nemt, billigt og lækkert at lave persille pesto.
Du kan også bare snuppe et stort bundt frisk persille med hjem, næste gang du handler.
Opskriften på knækbrød - se her
Ingredienser
Ingredienser
1 dl mandler
75 g frisk persille
ca. 1 dl koldpresset ekstra jomfruolivenolie
Friskkværnet salt og peber
Hvad gør jeg?
Hvad gør jeg?
Ingredienserne samles i en minihakker eller lille blender, gem lidt af olien.
Blend til massen er finthakket. Juster mængden af olivenolie, til pestoen har en sammenhængende konsistens.
Smag til med salt og peber.
Pestoen kan gemmes på glas med låg køleskabet i nogle dage.
Jeg spiser pesto sammen med kød, salat, som smørelse på brød og knækbrød eller som dip til grønsagsstave.
TIPS og TRICKS
Tips og tricks
Persille kan erstattes af eller suppleres med frisk basilikum, rucola, spinat, grønkål mm.
SE MERE PÅ INSTAGRAM
Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø
nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03