fbpx

PERSONDATA-POLITIK

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen.


Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

FORMÅL
Formålet med opbevaring af persondata er:

  • Levering af mine produkter og tjenester: 
    Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt eller tilmeldt dig.
  • Levering af nyhedsbreve:
    Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.


PERSONOPLYSNINGER
Jeg behandler Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, e-mail, til brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.


Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.


BEHANDLINGSGRUNDLAG
Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger på grund af:

  • Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter
  • Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i


VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Jeg har indgået databehandleraftaler med Mailchimp til håndtering af mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.


OPBEVARING
Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne feks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.


Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du altid sende mig en anmodning herom til nedenstående e-mailadresse.


Hvis du ønsker at tilbagetrække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.


Nanna Lynge
Fladholtevej 7
4200 Slagelse


nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>