fbpx

Protein sandwich


Jeg elsker en god sandwich i madpakken, når vi pakker rygsækken og går en lang tur.
Her får du opskriften på en protein sandwich, som holder dig mæt og fuld af energi.

Antal boller: 9 stk


Protein sandwich - genial til madpakken

Ingredienser

Ingredienser


450 g neutral skyr
4 æg
4 dl havregryn

2 spsk loppefrøskaller
3 tsk bagepulver

2 tsk oregano
1 tsk salt

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Hæld skyren op i en skål og slå æggene ud. Pisk æggene grundigt sammen med skyren.

Tilsæt havregryn, loppefrøskaller, bagepulver, oregano og salt i nævnte rækkefølge.

Pisk det grundigt sammen. Loppefrøskallerne suger væske til sig, så du skal piske grundigt med det samme.

Lad dejen hvile i 10 minutter, mens du varmer ovnen op til 190 grader.

Sæt 9 boller med en ske på en bageplade med bagepapir. Glat evt bollerne lidt ud med fingrene.

Bollerne bages i ca. 20 minutter til de er brune. 

Lad bollerne køle helt af. Du vil opleve at de falder sammen, når de bliver kolde.

Bollerne skal opbevares i køleskabet, når de er afkølet.
Bollerne kan fryses.

Jeg har fyldt min protein sandwich med hjertesalat, skinke, brie, agurk, peberfrugt og rød spidskål.  

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


Du kan nemt erstatte halvdelen af skyren med hytteost, det giver en lidt mere luftig bolle.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>