fbpx

Proteinbolle med ost


En god start på dagen er en bolle med ost og en god kop kaffe.
Men en bolle mætter ikke særlig lang tid.
Her får du opskriften på en dejlig mættende bolle, så du stadig kan nyde din ostemad til kaffen.

Antal boller: 9 stk




Ingredienser

Ingredienser


350 g neutral skyr
100 g hytteost
4 æg
4 dl havregryn

3 spsk loppefrøskaller
3 tsk bagepulver
1 tsk salt

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Bland skyr, hytteost og æg i en skål og pisk det grundigt sammen.

Tilsæt havregryn, loppefrøskaller, bagepulver og salt i nævnte rækkefølge.

Pisk det grundigt sammen. Loppefrøskallerne suger væske til sig, så du skal piske grundigt med det samme.

Lad dejen hvile i 30 minutter, mens du varmer ovnen op til 190 grader.

Sæt 9 boller med en ske på en bageplade med bagepapir. Glat evt bollerne lidt ud med fingrene.

Bollerne bages i ca. 20 minutter til de er brune. 

Lad bollerne køle helt af. Du vil opleve at de falder sammen, når de bliver kolde.

Bollerne opbevares i køleskab, når de er afkølet.

Spis bollerne som på billedet med ost og peberfrugt. Jeg kan også klart anbefale at give dem en tur på brødristeren og lade et stykke pålægchokolade smelte på bollen.

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


Bollerne kan fryses.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>