Pandekager med blåbær
Lækre pandekager med massere af smag og god mæthed. De kan i princippet spises til alle måltider. Du vælger selv.
Antal: 10 pandekager
Kan fryses
Opbevaring på køl i 2-3 dage

Ingredienser
Ingredienser
1 dåse kikærter
2 spsk. hytteost
4 æg
1 dl havregryn
1 moden banan skåret i skiver
2 dl frosne blåbær
2 tsk. Fiber Husk
½ tsk. bagepulver
½ tsk. vaniljesukker
1 knivspids salt
Revet skal fra 1/2 citron
Kokosolie eller smør til stegning
Hvad gør jeg?
Hvad gør jeg?
Hæld de frosne blåbær og hytteosten i en skål
Blåbærerne skal være tøet inden pandekagerne bages
Skyl kikærterne grundigt og hæld dem i en blender sammen med de resterende ingredienser
Blend massen og hæld den i skålen med blåbær og hytteost. Bland grundigt sammen en ske
Lad massen stå i 5 minutter, mens du varmer panden op
Steg 10 tykke pandekager. Dejen er lidt tyk, så den fordeles nemmeste på panden med 2 skeer
De skal stege i ca. 5 minutter før de kan vendes
Pandekagerne kan spises kolde eller varme og de kan fryses
TIPS og TRICKS
Tips og tricks
Spis dem eventuelt med lidt hakket chokolade og vanilieskyr på toppen.
Du kan vælge at lave pandekagerne mindre og serverer dem som en dessert med lidt friske bær og is.
Du kan bruge hindbær eller brombær i stedet for blåbær.
SE MERE PÅ INSTAGRAM
Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø
nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03