fbpx

Rabarbertrifli


Skøn dessert som er en fast tradition hos os , når der er rabarber i haven.

Rabarberkompot samlet til en trifli med råcreme og mysli.
Snup opskriften på mysli her.

 


Ingredienser

Ingredienser


Rabarberkompot
600 g rensede rabarber
200 g jordbær (frosne eller friske)
1 tsk vaniljepulver
2 spsk sukker

Råcreme
1,5 dl piskefløde
2 æggeblommer ( evt pasteuriseret)
1 tsk sukker
1/2 tsk vaniljepulver

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Rabarberkompot
Rens rabarberne og skær dem i 1 cm tykke skiver.
Kom rabarber, jordbær, vanilje og sukker i en gryde med låg og kog det ved svag varme i 10-15 min.
Smag rabarberkompotten til. 
Opbevar rabarberkompotten i en rent glas med låg i køleskabet.

Råcreme
Pisk æggeblommerne med sukker og vaniljesukker indtil det er lysegult.
Pisk flødeskummen, den må ikke være for flydende. 

Vend flødeskum og æggemasse forsigtigt sammen.

Nu samler du rabarbertriflien. Start med et lag rabarberkompot, dernæst mysli og råcreme. Gentag og afslut  med lidt friske perbermynteblade på toppen.

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


Jeg bruger også rabarberkompotten på min skyr og selvfølgelig som topping på min koldskål.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>