fbpx

Rødbedehummus


Den smukkeste hummus får du opskriften på lige her. 

Den smager iøvrigt også fantastisk godt og er meget nem at lave.

 


Ingredienser

Ingredienser


240 g kogte kikærter
200 g kogte rødbeder
0,5 dl olivenolie
Saft af en halv citron
 

2 spsk æbleeddike
1 tsk flagesalt
Friskkværnet peber

Vand 

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Skræl rødbederne og halver dem. Kog dem i ca 30 minutter, til de er møre.
Køl rødbederne af.

Skær rødbederne i mindre tern og bland dem med de øvrige ingredienser i en blender eller minihakker.

Tilsæt til vand ad gangen - indtil konsistensen er passende og cremet. Smag til med salt og peber.

Kan opbevares i et rent glas med låg i køleskabet 3-4 dage.

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


Jeg koger altid flere rødbeder ad gangen. Så bruger jeg resten til en rødbedesalat.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>