fbpx

Rødbedehummus


Den smukkeste hummus får du opskriften på lige her. 

Den smager iøvrigt også fantastisk godt og er meget nem at lave.

 


Ingredienser

Ingredienser


240 g kogte kikærter
200 g kogte rødbeder
0,5 dl olivenolie
Saft af en halv citron
 

2 spsk æbleeddike
1 tsk flagesalt
Friskkværnet peber

Vand 

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Skræl rødbederne og halver dem. Kog dem i ca 30 minutter, til de er møre.
Køl rødbederne af.

Skær rødbederne i mindre tern og bland dem med de øvrige ingredienser i en blender eller minihakker.

Tilsæt til vand ad gangen - indtil konsistensen er passende og cremet. Smag til med salt og peber.

Kan opbevares i et rent glas med låg i køleskabet 3-4 dage.

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


Jeg koger altid flere rødbeder ad gangen. Så bruger jeg resten til en rødbedesalat.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>