fbpx

Rødbedehummus


Den smukkeste hummus får du opskriften på lige her. 

Den smager iøvrigt også fantastisk godt og er meget nem at lave.

 


Ingredienser

Ingredienser


240 g kogte kikærter, evt dåse
200 g bagte rødbeder
2 spsk tahin
30 g mandler
1 tsk spidskommen

0,5 dl olivenolie
2 spsk æbleeddike
0,5-1dl koldt vand
1 tsk flagesalt
Friskkværnet peber

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Tænd ovnen på 200 grader.

Skræl rødbederne og skær dem både. Læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem i olivenolie, salt og peber. Bag dem til de er møre, ca. 20-30 minutter. Køl rødbederne af.

Saml alle ingredienser i en blender eller minihakker (start med 0,5 dl vand). 

Tilsæt lidt vand ad gangen - indtil konsistensen er passende og cremet. Smag til med salt og peber.

Kan opbevares i et rent glas med låg i køleskabet 3-4 dage.

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


Rødbederne kan erstattes med blomkål, skåret i skiver, vendt i olivenolie med salt og peber og bagt i ovnen.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>