fbpx

Rødløg syltet med appelsin


Rødløg syltet med appelsin og hvidløg. De giver et godt pift til både salten, burgeren og som tilbehør til frikadeller, kylling eller en hakkebøf.


Opbevares i et rent glas med låg i køleskabet.

 


Ingredienser

Ingredienser


4 små rødløg
3 fed hvidløg
Saft og skal fra en øko appelsin

1/2 dl æblecider eddike
1 dl koldpresset olivenolie
1 tsk havsalt

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Halver rødløgene og skær dem i tynde både. Skær hvidløgene i tynde skiver.

Bland rødløg, hvidløg og appelsinskal grundigt i et rent glas.

Rør olivenolie, æblecider eddike, saft fra appelsin, salt og peber sammen og hæld det over rødløgene.

Vend det et par gange og lad det trække i køleskab i et par timer før brug. 

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


De syltede rødløg kan holde sig i køleskabet i 1-2 uger.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>