Rødløg syltet med appelsin
Rødløg syltet med appelsin og hvidløg. De giver et godt pift til både salten, burgeren og som tilbehør til frikadeller, kylling eller en hakkebøf.
Opbevares i et rent glas med låg i køleskabet.
Ingredienser
Ingredienser
4 små rødløg
3 fed hvidløg
Saft og skal fra en øko appelsin
1/2 dl æblecider eddike
1 dl koldpresset olivenolie
1 tsk havsalt
Hvad gør jeg?
Hvad gør jeg?
Halver rødløgene og skær dem i tynde både. Skær hvidløgene i tynde skiver.
Bland rødløg, hvidløg og appelsinskal grundigt i et rent glas.
Rør olivenolie, æblecider eddike, saft fra appelsin, salt og peber sammen og hæld det over rødløgene.
Vend det et par gange og lad det trække i køleskab i et par timer før brug.
TIPS og TRICKS
Tips og tricks
De syltede rødløg kan holde sig i køleskabet i 1-2 uger.
SE MERE PÅ INSTAGRAM
Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø
nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03