fbpx

Syltede havtorn


Havtorn kaldes for nordens citron - den har en skøn og forfriskende smag. Syltede havtorn giver et friskt pust til efterårets og vinterens salater.

 


Ingredienser

Ingredienser


1,5 dl æblecider eddike
1,5 dl vand
1,5 dl rørsukker

1 pose frosne havtorn
1 vaniljestang
1 skoldet sylteglas

Hvad gør jeg?

Hvad gør jeg?


Kog æblecider eddike, vand og rørsukker op. Hæld de frosne havtorn i et glas og hæld den kogende lage over havtornene.

Flæk vaniljestangen på langs, skrab vaniljekorn ud. Læg vaniljekorn og stang i glasset.
Luk glasset og sæt det i køleskab.
Kan holde sig i et par uger i køleskab.

TIPS og TRICKS

Tips og tricks


Syltede havtorn passer til alle efterårets og vinterens kålsalter med sit syrlige tvist og smukke farve.

SE MERE PÅ INSTAGRAM

Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø

nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03

>