Syltede havtorn
Havtorn kaldes for nordens citron - den har en skøn og forfriskende smag. Syltede havtorn giver et friskt pust til efterårets og vinterens salater.
Ingredienser
Ingredienser
1,5 dl æblecider eddike
1,5 dl vand
1,5 dl rørsukker
1 pose frosne havtorn
1 vaniljestang
1 skoldet sylteglas
Hvad gør jeg?
Hvad gør jeg?
Kog æblecider eddike, vand og rørsukker op. Hæld de frosne havtorn i et glas og hæld den kogende lage over havtornene.
Flæk vaniljestangen på langs, skrab vaniljekorn ud. Læg vaniljekorn og stang i glasset.
Luk glasset og sæt det i køleskab.
Kan holde sig i et par uger i køleskab.
TIPS og TRICKS
Tips og tricks
Syltede havtorn passer til alle efterårets og vinterens kålsalter med sit syrlige tvist og smukke farve.
SE MERE PÅ INSTAGRAM
Nanna Lynge
Nørrevej 3
4180 Sorø
nanna@nannalynge.dk
Mobil 53 20 24 03