fbpx

MADRO OG VARIGT VÆGTTAB I OVERGANGSALDEREN

Oplever du at kiloene sidder ekstra godt fast og der sniger sig ekstra kilo på?


Du synes, at du spiser og bevæger dig, som du plejer. Du kan simpelthen ikke forstå, hvad der sker med din krop. Dine tidligere vægttabsmetoder virker ikke, som de har gjort tidligere.

Du kæmper måske med hedeture, sover dårligt, du har smerter i led og muskler og dit humør er svingende.

I overgangsalderen kan det i perioder føles som om kroppen er under ombygning - og det er den faktisk også.


MADRO OG VARIGT VÆGTTAB

Mange kvinder drømmer om et varigt vægttab. 

Når vi drømmer om varigt vægttab, så er det vigtigt at forstå - at forudsætningen for et varigt vægttab er, at vi har madro.

På mine hold arbejder vi efter 3 hovedemner. MAD - KROP - FØLELSER


MAD

Vi arbejder selvfølgelig med, hvordan det er smart at sammensætte vores måltider, så vi kan holde os mætte og tilfredse i lang tid. Måltidernes størrelse, antallet af måltider og mellemmåltider og du får opskrifter. 

Vi arbejder med mæthed og sult og vi lærer, hvordan vi kan slippe af med vores sukkertrang.

Vi lærer at nyde god mad med god samvittighed. 
Vi spiser helt normal mad - i min verden er alt mad tilladt og intet er forbudt.


KROP

Vi sætter fokus på, hvad vores krop har brug for. Hvad prøver kroppen at fortælle os, når vi sover dårligt, har smerter, ondt i hovedet, hedeture, hovedpine, forstoppelse eller er oppustet, når vi mangler overskud og når vi bliver forpustet, når vi tager trappen.

FØLELSER

Jeg plejer at sige, at mere end 80% af vores vægttab handler om vores tanker og følelser. 

Hvad siger vi til os selv og hvad tror vi på om os selv. Hvad har vi "bildt os selv ind" er muligt og umuligt for os. Hvilke af vores vaner har ført os til der, hvor vi er nu. Hvordan ændre vi vores vaner til nogle der støtter op om det, som vi gerne vil opnå.

Vi arbejder selvfølgelig også med, hvorfor vi spiser på følelser - og hvad vi kan ændre det


OA METODEN

Vi oplever, at mange af de sædvanlige vægttabsmetoder ikke virker længere, når vi kommer i overgangsalderen. Derfor har vi udviklet OA metoden, som naturligvis bygger på evidensbaseret viden. 

Vi har testet OA metoden på  virkelig mange kvinder, og de opnår de vildeste resultater.

Overgangsalderen dækker over en periode på op til 10-15 år. En årrække op til sidste menstruation og en årrække efter. Gennemsnitsalderen for sidste menstruation er 52 år. 


DIG

Du er måske træt af at tælle kalorier og leve med en evig fokus på mad og vægttab. Du har prøvet alt, men det virker ikke for dig. Du har svært ved at holde fast i motivationen og du mangler overskud. 


Du har brug for at se resultater. Du har brug for at få energien tilbage, få en bedre nattesøvn, måske genfinde et mere stabilt humør og tabe de overflødige kilo.


FÆLLESSKAB

På holdet mødes du med andre, som også kæmper med overvægt i overgangsalderen og forskellige symptomer på overgangsalder.

På holdet vil du opleve et hyggeligt og trygt fællesskab, hvor du bliver inspireret af de andre deltagere og du vil inspirere dem.


KONTAKT

Kontakt mig helt uforpligtende for at høre, hvad jeg tilbyder og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.>